Tegels als verfijnde wandtapijten

Producten 24-07
Tegels als verfijnde wandtapijten

WOW Design heeft een nieuwe collectie ontwikkeld, Melange, met unieke overgangen van de ene kleur naar de andere, perfect om muren om te toveren tot verfijnde wandtapijten.

Tegels als verfijnde wandtapijten

Melange versmelt koude tinten met warme tinten door middel van stille overgangen die sensaties opwekken en een gevoel van diepte toevoegen aan oppervlakken.

Tegels als verfijnde wandtapijten

Dankzij het meesterlijke kleurgebruik van de collectie en de lange tegels van 10,7x54,2 kunnen prachtige achtergronddoeken worden gemaakt.  

Tegels als verfijnde wandtapijten

‘Een groot wandtapijt in de stijl van een kunstwerk dat onze leefruimtes omringt’: dat is het nieuwe, uitgekiende designconcept dat WOW Design, de signature tegelontwerpspecialist, heeft ontwikkeld met zijn nieuwe collectie Melange.

Melange genereert een gevoel van diepte en roept sensaties en emotionele reacties op. Door de fascinerende visuele weergave van kleurgradatie, in de kunstwereld ook wel ‘ombré’ of ‘gradiëntshading’ genoemd, worden zachte progressieve overgangen van de ene kleur of tint naar de andere gecreëerd met behulp van tegels van klein formaat.

Lange rechthoekige wandtegels

De collectie wordt geleverd in lange rechthoekige 10,7x54,2 cm. wandtegels in een matte afwerking, met drie sets van vijf verschillende tegelmodellen voor het aankleden van muren in drie verschillende mengsels. 

Melange combineert kunst met technologie en biedt eindeloze mogelijkheden in het ontwerp en de personalisatie van woonruimtes. De zachte overgangen van de kleuren geven diepte en beweging aan oppervlakken, creëren driedimensionale effecten en roepen bepaalde emotionele reacties op: rust, dynamiek, mysterie of vreugde, afhankelijk van de keuze van de kleuren en hun intensiteit.