Schuifbeslag met volledige afdichting

Producten 04-10
Schuifbeslag met volledige afdichting

Met ‘Hawa Junior Acoustics’ en ‘Hawa Porta Acoustics’ presenteert het Zwitserse bedrijf twee schuifbeslagsystemen met geoptimaliseerde, rondomlopende afdichting. Deze zorgt ervoor dat het achtergrondgeluid van kamer tot kamer merkbaar wordt verminderd als de deur gesloten is, tot wel 39 decibel voor ‘Hawa Porta Acoustics’ en 41 decibel voor ‘Hawa Junior Acoustics’. De goede afdichting met hoge geluidsisolatiewaarden beschermt niet alleen tegen geluid. Ze beschermt ook tegen ongewenste geurtjes, lichtinval en tocht.

Schuifbeslag met volledige afdichting

Dankzij hun loopeigenschappen en de krachtverdeling van de horizontale afdichting bewegen de ‘Hawa Acoustics’-systemen deuren met een gewicht tot 100 kilogram eenvoudig en stil. ‘Hawa SoftStop’ zorgt voor een geremde en gedempte sluitbeweging. ‘Hawa Porta HMT Pocket Acoustics’ scoort zelfs met een pluspunt op het gebied van gebruiksgemak: dankzij de push-to-open-bediening met sluitingsdemping komen de deuren met een lichte tik uit de nis. Hierdoor ontstaat een efficiënte bewegingsondersteuning gedurende het hele schuifproces.

Schuifbeslag met volledige afdichting

Ook voor kamerhoge schuifdeuren

‘Hawa Junior Acoustics’ en ‘Hawa Porta Acoustics’ kunnen met identieke garnituren zowel als voorwand- als nisoplossing en ook in kamerhoge schuifdeuren worden toegepast. Puristisch design wordt bereikt met de verborgen techniek. De verwerker kan gebruik maken van standaard deurbladen, de deuren ook na de bouw monteren en deze vervolgens op ieder gewenst moment aanpassen.

Schuifbeslag met volledige afdichting

De schuifdeuren met effectieve geluidsisolatie zijn gebaseerd op beproefde systemen, zoals ‘Hawa Junior 100’ voor houten deuren met een gewicht tot 100 kilogram, en hebben dienovereenkomstig comfortabele loopeigenschappen.