Samenwerking bij introductie spuitverven

Verven 08-05
Samenwerking bij introductie spuitverven

Anker Stuy Coatings en Van Wijk Verf gaan samenwerken bij de introductie van de Duracare spuitverven.

Samenwerking bij introductie spuitverven

Duracare Spray is een productlijn die de schilder helpt voor een optimaal resultaat bij al zijn spuitklussen binnen en/of buiten, verkrijgbaar in verschillende glansgraden en voor elke ondergrond een toepassing. Te verspuiten in alle gangbare spuitpompen en merken. En hét product voor de spuitklus op locatie.

De samenwerking tussen Anker Stuy Coatings en Van Wijk Verf biedt klanten niet alleen toegang tot hoogwaardige spuitverven, maar ook tot deskundig advies en professionele ondersteuning bij het kiezen en toepassen van het juiste product. Ondersteuning tot op de klus zelf en uitleg en tips over de apparatuur.

Dicht bij huis spuitverven adviseren

"We zijn verheugd om onze krachten te bundelen met Van Wijk Verf om Duracare Spray te introduceren voor de (potentiële) klanten van Van Wijk Verf. Snelle uitlevering is nu gegarandeerd door de installatie van de kleurmengsystemen. Ik kan nu dicht bij huis ook de klant van goede adviezen en snelle levering voorzien”, aldus Joël Nap, technisch ondersteuner Anker Stuy Coatings.

“De samenwerking met Anker Stuy Coatings stelt ons in staat om ons assortiment uit te breiden met innovatieve en duurzame spuitverven. We zijn enthousiast om onze klanten in onze vestigingen te voorzien van deze hoogwaardige producten, ondersteund door onze expertise", vertelt Alex van Kuilenburg van Van Wijk Verf.