Nieuwe Technische Brochure Pyroguard

Bedrijf 01-07
Nieuwe Technische Brochure Pyroguard

Pyroguard kondigt de publicatie van de Technische Brochure 2024 aan. Deze editie is een uitgebreid naslagwerk met de nieuwste technische gegevens, systeemfuncties en informatie over het revolutionaire nieuwe Pyroguard Advance-product.

Nieuwe Technische Brochure Pyroguard

2024 wordt een belangrijk jaar voor Pyroguard, gezien de aanzienlijke vorderingen op het gebied van systeemfunctionaliteit en productinnovatie. De brochure bevat een compleet overzicht van deze innovaties en belicht het uitgebreide assortiment Pyroguard-producten. Tot de hoogtepunten behoren de nieuwe en uitgebreide certificeringen bij diverse beglazingspartners, waaronder Schüco, Reynaers, Forster en Jansen. Bovendien wordt Pyroguard Advance geïntroduceerd, de 'volgende generatie' snijdbaar brandwerend glas. 

‘Technische brochure waardevol hulpmiddel’

Vince Crook, Technical Development Director bij Pyroguard, zegt: “Onze technische brochure is een waardevol hulpmiddel voor onze klanten met essentiële informatie, zodat ze precies het juiste brandwerende glas kunnen selecteren dat aan hun behoeften voldoet. Deze nieuwste editie weerspiegelt onze voortdurende groei en ontwikkeling, na talrijke geslaagde samenwerkingsverbanden en testprogramma’s.