Nieuwe langdurige samenwerking Dulimex en OLDA

Bedrijf 16-10
Nieuwe langdurige samenwerking Dulimex en OLDA

OLDA en Dulimex hebben in elkaar een sterke partner gevonden om de kwaliteitsproducten van OLDA in Europa en met name de BENELUX, te gaan vermarkten.

Nieuwe langdurige samenwerking Dulimex en OLDA

Dulimex BV gevestigd in Vaassen, heeft al sinds 1982 ervaring als importeur, voorraadhoudend grossier en Europees distributeur van meer dan 4500 artikelen voor de bouw en industrie. RZ OLDA Innovation AB, uit Landvetter Zweden, heeft zich al sinds 1985 gespecialiseerd in de vormgeving, ontwikkeling en vervaardiging van hoogwaardige automatische, semi-automatische en manuele kantschuiven, deurstoppers en sluitvolgorderegelaars.

Om deze complementerende kwaliteiten te combineren, gaan Dulimex en OLDA een nieuwe langdurige samenwerking aan.

Sinds 1992 is de Benelux één van de belangrijkste afzetmarkten van OLDA. De feedback en input van afnemers uit dit gebied hebben een cruciale rol gespeeld in de doorontwikkeling van het assortiment tot de hoogwaardige kantschuiven en deurbeslag zoals we dat vandaag de dag kennen.

Productondersteuning van Dulimex

De nieuwe samenwerking tussen Dulimex en OLDA garandeert een verhoogde beschikbaarheid en snelle levering van het OLDA assortiment vanuit het magazijn van Dulimex in Europa en met name de Benelux. Daarbij staat het team van Dulimex met uitgebreide technische kennis en ervaring op het gebied van productondersteuning en support klaar voor zowel bestaande als nieuwe klanten van het OLDA assortiment.

Eén van de voordelen die deze nieuwe vruchtbare samenwerking reeds heeft opgeleverd is dat de OLDA producten vanaf nu milieuvriendelijk verpakt worden en daarmee voldoen aan alle duurzaamheidseisen gesteld binnen Europa.