Nieuwe glazen luifel van G-Fittings

Producten 26-07
Nieuwe glazen luifel van G-Fittings

Met NANE de nieuwe glazen luifel presenteert G-Fittings een innovatieve oplossing die niet alleen optimale bescherming tegen het weer biedt, maar ook architectonische accenten zet. Het vrijdragende en frameloze design maakt NANE tot een elegant hoogtepunt voor elke entree, zowel in privé- als in zakelijke omgevingen.

Nieuwe glazen luifel van G-Fittings

De glazen luifel NANE kenmerkt zich door zijn moderne, frameloze design dat naadloos in elke gevelontwerp past. Het geeft de entree een vleugje exclusiviteit en valt op door zijn eenvoud en elegantie.

Nieuwe glazen luifel van G-Fittings

Gemaakt van hoogwaardig constructie aluminium en uitgerust met Sentry Glas®, biedt NANE niet alleen esthetische voordelen, maar ook maximale stabiliteit en duurzaamheid. Met een draagvermogen tot 3,8 kN/m² (wat overeenkomt met ongeveer 3,8 m vers verse sneeuw bij maximale uitkraging) weerstaat het gelaagd glas aanhoudende belastingen. De geteste wind- en sneeuwbelasting is in zorgvuldige tests bevestigd en garandeert een duurzame constructie.

G-Fittings levert compleet pakket

De glazen luifel NANE wordt geleverd met een gedetailleerde montagehandleiding, voorgeboorde bevestigingsgaten, wat een snelle en eenvoudige installatie mogelijk maakt. Het is verkrijgbaar in twee lengtes (1500 mm / 3000 mm) en kan op verzoek op maat worden gezaagd. Eindkappen zorgen voor een nette afwerking.