Kleurenpalet Rhapsody van Masureel

Vloeren & Wanden 24-07
Kleurenpalet Rhapsody van Masureel

De typische buitenactiviteiten van de adel dienen als inspiratie voor het kleurenpalet van Rhapsody van Masureel, met klassiekers zoals jachtgroen, diep bordeaux en warm beige. Cosy herfstkleuren worden verrijkt met accenten van saffraan, pistache en limoen. Een vleugje koninklijk paars, lichtblauw en korstmosgroen verfraaien het palet.

Kleurenpalet Rhapsody van Masureel

Stap binnen in een wereld waar Bridgerton de droomwoning van een Instagram-influencer ontmoet, waar de elegantie van historische high society bals moeiteloos samensmelt met hedendaagse chic.

Kleurenpalet Rhapsody van Masureel

Duik in een sfeer van geschiedenis en innovatie en creëer een luxueus toevluchtsoord waar elke textuur en elk patroon een boeiend verhaal vertelt.

Rhapsody: grandeur met een moderne twist

Denk weelderige fluwelen stoffen, ingewikkelde bloemmotieven en statige houten panelen... Die luxueuze stijl met dat vleugje drama, ooit enkel voorbehouden voor kastelen, is geüpdatet en heruitgevonden voor de lofts van nu.

De ontwerpen van Rhapsody capteren de essentie van een aristocratische esthetiek die de grandeur van statige landhuizen combineert met een moderne twist.