Innovaties voor werkveiligheid in de nieuwe merkencatalogus

Bedrijfskleding 10-10
Innovaties voor werkveiligheid in de nieuwe merkencatalogus

Mewa heeft nieuwe producten van bekende merken en van het eigen merk Korsar toegevoegd aan haar assortiment arbeidsveiligheid. De merkencatalogus van meer dan 300 pagina’s omvat nu 1.250 artikelen voor het werk in werkplaatsen en fabrieken.

Innovaties voor werkveiligheid in de nieuwe merkencatalogus

Bij de samenstelling van het aanbod werd vooral het aspect duurzaamheid gehanteerd als selectiecriterium.  De artikelen en bedrijven die aan bod komen in de catalogus zijn gecertificeerd volgens de normen van onafhankelijke organistaties zoals onder meer de “Gruner  Knopf”, de “Fair Wear Foundation” of “WRAP” die respectievelijk garant staan voor milieuvriendelijkheid, eerlijke arbeidsomstandigheden, en duurzaamheid. 

Producten met een gerecycled gehalte van minstens 50% worden speciaal uitgelicht in de catalogus. Het complete assortiment is ook te vinden in de online shop “buy4work.mewa-service.nl”.

Het trendy merk SYNQ van Sioen is recent toegevoegd aan de catalogus in de categorie “werkkleding”. Deze collectie biedt een grote keuze aan makkelijk te combineren kledingstukken, allemaal met een moderne uitstraling en geheel of gedeeltelijk gemaakt van gerecyclede materialen.

In de categorie “werkhandschoenen” zijn er drie nieuwe modellen van Ansell: de innovatieve Alphatec 58-735 handschoenen, die handen zowel tegen snij-wonden als tegen chemicaliën beschermen, een stijve wegwerphandschoen voor het werken in cleanrooms en handschoenen speciaal voor elektriciens. De merken Elten, Base, Puma en U-Power zijn vertegenwoordigd in de catalogus met andere actuele schoenmodellen.