DURAVEN: parket voor de prijs van een PVC-vloer

Vloeren & Wanden 17-07
DURAVEN: parket voor de prijs van een PVC-vloer

DURAVEN gaaat de strijd aan met de PVC-vloeren: geen plastic meer op de vloer maar natuurproduct hout. DURAVEN is op 3 manieren opgebouwd: een geïntegreerde ondervloer van 1 mm, met een mineraal kern van 5 mm en daarbovenop een europees eiken toplaag.

DURAVEN: parket voor de prijs van een PVC-vloer

DURAVEN: parket voor de prijs van een PVC-vloer

DURAVEN heeft een 5G kliksysteem, omdat deze door zijn mineralen zo sterk en zwaar is, ligt deze op een gladde vloer als een huis.

De vloerdelen zijn onbehandeld op voorraad, en kunnen deze in alle kleuren geleverd worden.

De planken vloerdelen zijn 19 cm breed en 1.90 m lang, als de DURAVEN gelegd is het ook een volwaardige mooie en sterke parketvloer, hier zit dan ook 15 jaar garantie op.

DURAVEN is uiterst geschikt voor vloerverwarming

DURAVEN is uiterst geschikt voor vloerverwarming met een RC waarde van 0,034, omdat het een natuurproduct van hout is houdt het zijn warmte vast en is dus beter voor de hoog rendement ketel deze slaat minder vaak aan dan met een PVC vloer.

De voordelen van een DURAVEN vloer ten opzichte van PVC-vloeren: het is een natuurproduct, geen berg plastic meer op den duur.

Het is supersnel te leggen, je kunt het snijden, knippen of met een laminaat schaar, eventueel ook met de zaag te bewerken. Het is dus ook geschikt voor een doe-het-zelf klant.

En de prijs voor deze houten parketvloer DURAVEN is zo laag dat je makkelijk de concurrentie aan kunt gaan tegen de prijzen van PVC Vloeren. Want wie wil niet een houten parketvloer voor dezelfde prijs als een PVC vloer.