Collectie geïnspireerd op Italiaans marmer

Producten 11-10
Collectie geïnspireerd op Italiaans marmer

Versilia is het nieuwste aanbod van Ceramiche Keope, geïnspireerd op de Toscaanse regio die zijn naam deelt. Elke tegel is een stukje geschiedenis, gemaakt om de tijdloze allure van de marmersoorten Bardiglio, Breccia en Blu San Nicola te vieren.

Collectie geïnspireerd op Italiaans marmer

De aders en texturen van de collectie reproduceren getrouw de unieke kenmerken van Versilia-marmer, wat resulteert in visueel verbluffende oppervlakken en verfijnde ontwerpoplossingen biedt die licht en diepte toevoegen aan elke kamer.

Collectie geïnspireerd op Italiaans marmer

Het palet bestaat uit drie verleidelijke kleuren, elk perfect voor het creëren van verfijnde, eigentijdse ruimtes. Bardiglio Silver vangt de grijze en blauwachtige tinten van Blu San Nicola, een edelsteen van zeldzame schoonheid, vernoemd naar de patroonheilige van zeelieden. Fiorito Ivory heeft de ingewikkelde aders en warme tinten van Breccia di Versilia, ideaal voor ontspannende stedelijke retraites of opvallende commerciële ruimtes. Nuvolato Grey, geïnspireerd op Bardiglio Trambisera, valt op door zijn intense grijze tint en delicate aders, waardoor een subtiel maar elegant contrast ontstaat.

Collectie geïnspireerd op Italiaans marmer

Diverse maten en diverse afwerkingen marmer

Het Versilia-assortiment omvat vier afwerkingen - Lappato, Silky, Spazzolato R10 en Strutturato R11 - en is verkrijgbaar in vier maten, van 60x60 cm tot de grote plaat van 120x278.

Silky, verkrijgbaar in alle maten, biedt een perfect gladde afwerking met een elegant, fluweelachtig effect. Lappato, in het formaat 60x120, biedt een hoogglanzend oppervlak voor een opvallende visuele impact. Spazzolato R10 voegt structuur en authenticiteit toe aan het oppervlak met behoud van een aangename zachte aanraking. De 20 mm dikke Strutturato R11 is ontworpen voor buitentoepassingen en zorgt voor veiligheid, eenvoudig onderhoud en een elegant uiterlijk met marmereffect dat in elk buitendecor past.